Tarih: 19.11.2025 10:05

ÖZGEN İZMİROĞLU “KÜLTÜR, BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ” AÇILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Demirci HALIKENT-
Türkiye'nin köklü endüstriyel ambalaj üreticilerinden İzvar Ambalaj A.Ş., kurucusu Makina Yüksek Mühendisi merhum Özgen İZMİROĞLU'nun adını ve değerlerini geleceğe taşımak amacıyla hayata geçirdiği "Özgen İZMİROĞLU Kültür, Bilim ve Teknoloji Merkezi"ni memleketi Demirci'ye kazandırdı. 
Hayatını üretime, çalışmaya ve topluma faydalı olmaya adamış bir mühendis ve girişimci olan Özgen İZMİROĞLU'NUN vizyonunu yaşatmayı amaçlayan bu anlamlı merkez, geleceğin mühendislerine, öğretmenlerine, gençlerine ve bölge halkına ilham verecek bir bilim, öğrenme ve gelişim ortamı sunmayı hedefliyor.

Merkez, özellikle Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi öğrencileri için önemli bir bilgi ve araştırma alanı oluştururken, aynı zamanda Demirci halkının da kültür, bilim ve teknolojiye erişimini güçlendirecek bir toplumsal değer projesi niteliği taşıyor.

İzvar Ambalaj A.Ş. adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kurucumuz merhum Özgen İZMİROĞLU'nun en önemli mirası; üretmek, çalışmak ve topluma fayda sağlamaktı. Bu merkez, onun hayat felsefesini yeni nesillere 
aktarmak için tasarlandı. Demirci'ye böyle bir eser kazandırmaktan büyük gurur 
duyuyoruz."

Açılış Töreni 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Merkezin resmi açılışı, anlamlı bir güne denk gelecek şekilde 24 Kasım 2025 Öğretmenler Gününde gerçekleştirilecek.
Tarih : 24 Kasım 2025  Pazartesi günü – Saat 12:00
Yer : Manisa Celal Bayar Üniversitesi – Demirci Eğitim Fakültesi Kampüsü
İzvar Ambalaj, tüm Manisa halkını, Celal Bayar Üniversitesi mensuplarını, eğitim camiasını ve basın mensuplarını bu özel açılışa davet ediyor.
* Cengizhan ERDEM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —