AK PARTi’DE BAŞKAN MEHMET ACAR

AK PARTi’DE BAŞKAN MEHMET ACAR

Ak Parti Demirci 7. Olağan Kongresinde Mehmet Acar Yeniden Başkan Seçilerek Güven Tazeledi

               12 Eylül 2020 Cumartesi günü Akıncılar Düğün Salonunda, sosyal mesafeye ve pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen AK Parti Demirci 7. Olağan İlçe Kongresi; açılış, saygı duruşu ve istiklâl marşımızın okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

               İlk konuşmayı gerçekleştiren Başkan Mehmet ACAR; “Bugün demokrasi tarihimizde kara leke olarak anılan 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü. Tevafuk odur ki bu gün bize demokrasi bayramımız olan İlçe Kongremizi yapmak nasip oldu. Hal kın gücünün üstünde güç tanımadım diyen Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Dünya Lideri Reisimizin de söylediği gibi halkın iradesine ipotek koyan her türlü müdahalenin ve dayatmanın her zaman karşısındayız.

               Demokrasinin gereği ülkemize ve milletimize hizmet etmek için kurulan partimizin, ak davamızın kuruluşundan bu güne kadar gönül vermiş ve her kademesinde görev almış bütün dava arkadaşlarıma teşekkür eder, vefat edenlere Allahtan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler dilerim.

               Öncelikle bu kutlu davada, bu şerefli göreve layık görüldüğümden dolayı duyduğum onur ve gururu sizinle paylaşmak istiyorum. Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak 2001 yılında başladığım AK kadrolardaki siyasi hayatımın ilçe başkanı olarak görev yaptığım son üç senesinde benimle yol arkadaşlığı yapan ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, başkan ve yönetim kurullarına teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, İl yönetimimize, mahalle başkanlarımıza ve bize güvenen, inanan muhtar arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

               25 Kasım 2017 tarihinde yaptığımız kongre ile göreve başlamıştık. Bu tarihten itibaren bir genel ve bir yerel seçim olmak üzere 2 seçimden alnımızın akıyla çıktık.

               Bu süre zarfında teşkilât çalışmalarımızın yanında Bakanımızın, bakan yardımcımızın ve vekillerimizin destekleriyle sağlık, eğitim, enerji ve ulaşım başta olmak üzere birçok hizmetin ilçemize kazandırılması noktasında takipçisi olduk.

               Teşkilât çalışmalarımıza il başkanlığımızın koordinesinde eksiksiz bir şekilde yapmaya gayret gösterdik. İnşallah yeni dönemde de dünya lideri reisimizin, genel başkanımızın riyasetinde kutlu davamıza hizmet etmeye talibiz. Hedefimiz ülkemizi her alanda dünyada lider ülke yapmak için mücadele eden Cumhurbaşkanımıza omuz vermek, milletimizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşabilmesi için var gücümüzle çalışmak olacaktır.

               İnandığımız yolda, güvendiğimiz liderimiz ile birlikte, yorulmadan, pes etmeden, vazgeçmeden yürümeye, aşkla, heyecanla, inançla bu yolda koşmaya, alın teri dökmeye devam edeceğiz.

               Reisimizin dediği gibi inanç varsa umut da vardı, inanç varsa imkânda vardır. Demircimiz için Manisa’mız için Türkiye’miz için inandığımız bu yolda durmak yol yola devam diyoruz.

               Katılımlarınızdan dolayı bütün haziruna teşekkür ediyorum. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor Rabbime emanet ediyorum.” dedi.

               Belediye Başkanı Selami SELÇUK konuşmasında; "Partimizin 7. olağan kongresini gerçekleştiriyoruz. Türkiye AK PARTİ ile 2001 yılında başladığı kalkınma hamlesini milletimizin desteği ile 19 yıl da zirveye taşıma gayretinde. Belediyeler olarak halkımıza hizmeti en iyi şekilde ulaştırmaktır. Teşkilâtlarının görevi partinin birlik ve beraberliğini en iyi şekilde sağlamak olmalıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin kalkınma hamlesini sürdürmek gerekir. Dünya olarak çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Türkiye yoluna güçlü bir şekilde ilerlemesi için birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Cumhur İttifakı'na desteği arttırarak gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak için çalışacağız. Kongremiz hayırlı olsun." dedi.

               AK Parti Manisa İl Başkanı Salih HIZLI konuşmasında; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın liderliğinde Türkiye büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.  AK parti olarak Türkiye'ye büyük hizmetler kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Geçtiğimiz yerel seçimlerde sloganımız "Gönül Belediyeciliği " hamd olsun bu noktada halkımıza yakın bir belediyecilik çalışmaları yapıyoruz. Teşkilâtlarımız içinde " Gönül Seferberliği" çalışması başlattık. Bu anlamda gönüllere dokunmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.

               AK Parti Manisa Milletvekili Uğur AYDEMİR; "Türkiye'nin gelişmesi ve büyümesi adına her alanda hükümetimiz büyük yatırımlara imza atıyor. Eğitim den sağlığa, savunma sanayisine kadar Türkiye şaha kalkmış durumda. Türkiye, mazlumların umudu olmaya devam edecek. Bu dünyanın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye ihtiyacı var. Bunun içinde Cumhur İttifakı'na desteği arttırmamız gerekiyor. Bir mikrop Dünyayı kasıp kavururken, ülkemiz ve hükümetimiz hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedi. Sağlık ta dünyaya örnek olduk. Unutmayalım dünkü sağlık sisteminde hastaneye kapıdan girip pencereden kaçan dönemleri bitirdik, şimdi 5 yıldızlı otel konforunda hastanelerde vatandaşımıza şifa olması sağlanıyor. Cumhur İttifakı'na ve Cumhurbaşkanımıza hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, Türkiye'nin gelişmesini ve büyümesini isteyen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ' ye de teşekkür ediyorum" dedi.

               Konuşmaların ardından yapılan oylama sonucunda 281 delegenin oyunu alarak yeniden AK Parti İlçe Başkanı seçilen Mehmet ACAR güven tazeledi.

               AK Parti Demirci İlçe Başkanı MEHMET ACAR'ın Yönetim Kurulunda AHMET ALTINAY, AYŞE KARAGÜL, HÜSEYİN ÇAKMAK, KENAN KARAMAN, MEHMET ALİ YORULMAZ, MEHMET ÇETİN, MEHMET PAŞA, METİN GÜRSAN, MEVLÜT ÖNDER, NAZLIM DEMİREL, ÖMER KORKMAZ, ÖZGÜL GÜLBAY, RIZA YEŞİLTAŞ ve ŞABAN DEDE yer aldı.

 

               Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise: MEHMET ÜLGER, MUSTAFA KAMA, NURULLAH DENİZ, ŞÜKRÜ ÖZSOY, ŞERİF ALİ GÜDER, KUDRET GÖKKAYA, SELAHATTİN AKKAYA, MUSTAFA BOZKURT seçildi.

              

               TEBRİK

               AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet ACAR ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eder; çalışmalarında başarılar dileriz.

 

      *Cengizhan ERDEM

 

 

 



24.04.2024

22.04.2024

17.04.2024

15.04.2024

08.04.2024

03.04.2024

01.04.2024

27.03.2024

25.03.2024

20.03.2024

18.03.2024

13.03.2024

Manisa

27.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:59
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:31
25.2°

YAZARLAR