AK PARTİ’DEN Tanıtım Toplantısı

AK  PARTİ’DEN Tanıtım Toplantısı

Demirci HALIKENT-

               Hemşehrimiz Erkan KARA Cumhur İttifakı Demirci Belediye Başkan Adayı olarak 3 Şubat 2023 Cumartesi günü akşamı Mehmet Akif Ersoy Gençlik Mer kezinde düzenlenen tanıtım toplantısında Demircililerle buluştu. 

               Erkan KARA; Demircililer'e projelerini açıkladı.                                 Cumhur İttifakı Demirci Belediye Başkan Adayı Hemşehrimiz Erkan KARA konuşmasında; "Sevgili Hemşehrilerim, Kıymetli Dava Arkadaşlarım,

               Bugün burada, sizlerle bir araya gelmenin mutluluğu yanın da sizlere hizmet edecek olmanın gururunu yaşıyorum.                                  Öncelikle, bu kutsal görevi bizlere uygun gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Milliyetçi Hareket Partimizin Bilge Lideri Sayın Devlet BAHÇELİ’ye şükranlarımı arz ediyor, AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcılarımız,  Milletvekillerimiz, İl, ilçe yönetici lerimiz, kıymetli dava arkadaşlarımız ve sevgili hemşehrilerimiz olmak üzere tüm arkadaş larımıza destekleri için teşekkür ediyorum.

               Bizler, Cumhur İttifakı ailesi olarak, yıllardır ülkemizin dört bir yanında milletimize hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. 

               Şimdi ise hemşehriniz dava arkadaşınız, kardeşiniz olarak Demirci'de bayrağı devralıp Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında  bu kutlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz.

               Vizyonumuz, şeffaf, adil, katılımcı, vatansever bir yönetim anlayışıyla ilçemizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmektir. 

               Sizlerin desteğiyle gerçekleştirecek olduğumuz projelerimizle ilçemizi kalkındıra cak, geleceğimizi birlikte inşa edeceğiz.

               Altyapıdan sağlığa, eğitimden kültür ve sanata tüm alanlarda geniş bir yelpazede Cumhurbaşkanımızın meşalesini yaktığı eser ve hizmet siyasetini projelerimizle Demircimizde yaşatacağımıza ve ilçemizi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz.

               Her birimizin ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hareket ederek, katılımcı bir yönetimle sizlere en iyi hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

               Bu yolda, siz değerli hemşehrilerimin güvenini kazanmak ve birlikte el ele daha güzel yarınlara yürümek ve daha güçlü, daha hu  zurlu bir ilçe için çalışacak, sorunları birlikte çözecek, başarıları birlikte paylaşacağız.

               Sizlere olan sorumluluğumun bilinciyle, birlikte büyük projelere imza atacağımıza olan inancımı ifade ediyor, hep birlikte, ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyorum.

               Şimdi hep birlikte Demirci Vakti" dedi.

 

GECEDEN 

NOTLAR

               *Cumhur ittifakının Demirci Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Erkan KARA’nın Çereşe Meydanın dan coşkulu bir kalabalıkla Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezine doğru hareket etmesi Demirci’de özlenen birlik ve beraberlik duygularının yansıtılması açısından iyi bir göstergeydi.

               * Demirci Belediye Başkan Adayı Erkan KARA’nın gençlik merkezine AK Parti İlçe Başkanı Nurullah AKGÜN ve MHP İlçe Başkanı Ümit KANYILMAZ ile birlikte kol kola girmesi salondakilerde büyük heyecan meydana getirdi. Başkan Erkan sloganlarıyla karşılanması özlemi çekilen heyecanlı siyasetin ilk fitilini ateşledi.

               * Salonun hınca hınç dolması Demirci halkının hasretle beklediği gerçek belediyeciliğin yansımasıydı.

               * AK parti ve MHP teşkilatlarının genel merkezlerinin belediyelerin paylaşımı ve aday tespiti konusundaki kararlarını olgunlukla ve saygıyla karşı lamaları, parti disiplinine bağlı olmalarını gösterdi.       

               * Kısa bir süre içinde salonlara sığmayan bir kalabalık toplamaları organizasyon yapma becerilerini gösterdi. Ve Cumhur İttifakına nifak tohumu ek mek isteyenlere en güzel cevap oldu.

               * Belediye Başkan Adayı Erkan KARA’nın; giyimi, kuşamı kar şısındaki insana değer verdiğini gösterecek derecede güzel ve estetikti. İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır konuş malarıyla uğurlanır düsturuyla hareket eden KARA; psikoloji, iletişim, beden dili gibi alanlarda da yetkin olduğunu salondaki heyecanlı insanlara da hissettirdi.

               * Ötekileştirmeyen, ayrıştırmayan bir dil kullanması herkes tarafından takdirle karşılandı. Eski ilçe başkanı Mehmet ACAR’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür et mesi salonda duygusal bir havanın oluşmasına sebep oldu. Ayrıca eski ilçe başkanlarına teşek kür edip onlarla fotoğraf çektirmesi takdire şayandı.

               * Cumhur ittifakının gençlik kollarının ve hanım kollarının heyecanı gözlerinden okunuyordu ve gençlerin şevkle atmış olduk ları sloganlar ayrı bir heyecan oluşturdu. 

               * Demirci Belediye Başkan Adayı Erkan KARA’nın projelerini açıklamaya başlamasından itibaren alkış ses lerine gönülden, yürekten sevgi sözcükleri eşlik etti. 

               * Demirci  Salihli, Demirci - Sındırgı, Demirci - Selendi yolları projelerinin yanı sıra Demirci şehir içi yollarının taştan asfalta çevrilecek olması ve çıkan taşların köylere gönderilerek israf edilmeyecek olması salonda alkış fırtınalarının kopmasına sebep oldu.

               * Hastanenin 100 yataklı hale gelmesi projesi ise salondakilerden büyük takdir gördü.

               

               * Demirci Belediye Başkan Adayı Erkan KARA’nın Toki işlemleri için Ankara’yı araması, 2. Ve 3. Etap sözlerini alması salonun heyecanına heyecan kattı.

 

               * Demirci Belediye Başkan Adayı Erkan KARA’nın; giyimiyle, söylemleriyle, giri şimci ruhuyla, duruşuyla Demircililerin hasret kaldığı şeffaf, adaletli belediyeciliği yerine getireceğini, Demircilile rinde alkışlarıyla, tezahüratlarıyla gerçek bele diyeciliğe hasret kaldığı gösterilmiş oldu..



24.04.2024

22.04.2024

17.04.2024

15.04.2024

08.04.2024

03.04.2024

01.04.2024

27.03.2024

25.03.2024

20.03.2024

18.03.2024

13.03.2024

Manisa

27.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:59
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:31
25.2°

YAZARLAR