Başkan Erkan KARA’dan Bayram Ziyaretleri

Başkan Erkan KARA’dan Bayram Ziyaretleri

Demirci HALIKENT-

               

BAŞKAN ERKAN KARA, AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATININ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

               Belediye Başkanı Erkan KARA, AK Parti Demirci İlçe Teşkilatının bayramlaşma programına katıldı. 

               10 Nisan 2024 Çarşamba Bayramın 1. gününde AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına Belediye Baş kanı Erkan KARA, eşi Nermin KARA, AK Parti İlçe Başkanı Nurullah AKGÜN, 22. Dönem Manisa Milletvekili Hakan TAŞÇI, Belediye Meclis Üyeleri, Önceki Dönem İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

               Belediye Başkanı Erkan KARA, AK Parti İlçe teşkilatında bayramlaşma programına katılan vatandaşlar ve partililer ile tek tek selamlaştı. 

               Bayramlaşma programında konuşan Belediye Başkanı Erkan KARA, Cumhur İttifakı olarak gece gündüz demeden Demirci'ye ye ni hizmet ve yatırımlar kazandırmak için çalışacaklarına dikkat çekti.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ŞEHRİMİZE HİZMET İÇİN 7/24 SAHADA OLACAĞIZ

               Başkan Erkan KARA " Memleketimizin her bir sorununu çok iyi biliyoruz. Seçim çalışmalarında AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımız ile birlikte hem ilçe merkezinde hemde kırsal mahallelerde vatandaş larımızla bir araya gel dik. Bundan sonra vatan daşımızın her bir talebine hassasiyetle yakla şacak, çözüm odaklı çalışma sürdüreceğiz. Şehrimize kazandıracağımız yeni yatırım ve hizmetler için Cumhur İttifakı olarak hem Manisa'da, hem Ankara'da çalışmalar yapacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın işaret ettiği " Türkiye Yüzyılı Şehirleri " için memleketimize en güzel eserleri kazandırmak için gayret edeceğiz. Bu vesile AK Parti İlçe teşkilatımızın her bir mensubunun bayramını gönülden tebrik ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum " dedi.

 

CHP’DEN ZİYARET

               Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkan Vekili Emre KOCABAŞ, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetimi Ramazan Bay ramı ziyaretleri kapsamında AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Erkan KARA ve AK Parti İlçe Başkanı Nurullah AKGÜN'e çiçek takdim ettiler. 

 

BAŞKAN KARA'DAN, CHP İLÇE TEŞKİLATINA BAYRAM ZİYARETİ

               Belediye Başkanı Erkan KARA, Ramazan Bayramı dolayı sıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığını ziyaret etti. 

               10 Nisan Çarşamba Ramazan Bayramının 1. gününde CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Belediye Başkanı Erkan KARA yönetim kurulunun ve partililerin bayramını tebrik etti. 

               Başkan Erkan KARA, CHP İlçe Baş kan Vekili Emre KOCABAŞ, CHP Belediye Meclis Üyeleri Abdullah DEMİRKOL, Halil TE MÜR, CHP Belediye Başkan Adayı Şerif AKMEŞE ve yönetim kurulu tarafından karşılan dı. 

ŞEHRİMİZE BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

               Belediye Başkanı Erkan KARA; "Ramazan Bayramı dola yısıyla ilçemiz CHP İlçe Başkanlığına bayram ziyaretinde bulunduk. Belediyemiz olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ile istişare içeri sinde memleketimize birlikte hizmet edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde memleketimize hizmetleri ve yatırımları kazandırabilmenin gay reti içerisinde olacağız. CHP İlçe Teşkilatına hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İyi bay ramlar diliyorum "dedi. 

               CHP İlçe Başkan Vekili Emre KOCABAŞ'ta, Belediye Baş kanı Erkan KARA ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı te şekkür ederek, bayramlarını tebrik etti. 

               Belediye Başkanı Erkan KARA'nın CHP İlçe teşkilatı ziyaretine AK Parti İlçe Baş kanı Nurullah AKGÜN ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa GÜL'de eşlik etti. 

 

BAŞKAN ERKAN KARA'DAN 

MHP İLÇE TEŞKİLATINA BAYRAM ZİYARETİ

               Belediye Başkanı Erkan KARA, Ramazan Bayramı dola yısıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

               Belediye Başkanı Erkan KARA, AK Parti İlçe Başkanı Nurullah AKGÜN ile birlikte 10 Nisan 2024 Çarşamba günü MHP İlçe Başkanlığında düzenlenen geleneksel bayramlaşma programında MHP İlçe Başkanı Ümit KANYILMAZ, Yönetim Kurulu ve Ülkü Ocakları ile bayramlaştılar. 

BAŞKAN KARA ; BİRİZ, BERABERİZ

               Bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiğine vurgu yapan Başkan Erkan KARA, Cumhur İttifakı ortağımız MHP İlçe Başkanlığımızın bayram laşma programına iştirak ettik. Gerek seçim sürecinde, gerekse de ilçemize hizmet noktasında güzel ve verimli çalışmalara imza attık. Yine aynı şekilde dur durak demeden birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza el ele devam edeceğiz. MHP İlçe  Başkanımız Ümit KANYILMAZ'a, Yönetim Kuruluna ve Ülkü ocak larımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, bayram larını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. 

               MHP İlçe Baş kanı Ümit KANYILMAZ' da Belediye Başkanı Erkan KARA ve AK Parti İlçe Başkanı Nurullah AKGÜN'e ziyaretlerin den dolayı teşekkür etti.

     *Cengizhan ERDEM



29.04.2024

24.04.2024

22.04.2024

17.04.2024

15.04.2024

08.04.2024

03.04.2024

01.04.2024

27.03.2024

25.03.2024

20.03.2024

18.03.2024

Manisa

29.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:08
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 17:00
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:33
23.3°

YAZARLAR