BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI ZEYREK, VALİ ENVER ÜNLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI ZEYREK, VALİ ENVER ÜNLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

DEMİRCİ HALIKENT-

               Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi ZEYREK, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasının ardın dan ilk ziyaretini şehrin Valisi Enver ÜNLÜ’ye gerçekleştirdi. 

               Manisa Valisi Enver ÜNLÜ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi ZEYREK’i tebrik ederek, başarılar diledi. 

               31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından vatan daşların büyük bir desteğini alarak Manisa Büyükşehir Belediye Baş kanlığı koltuğuna oturan Ferdi ZEYREK, ilk ziyaretini Manisa Valisi Enver ÜNLÜ’ye gerçek leştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi ZEYREK’e ziyaretinde CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU, Bekir BAŞEVİRGEN  ile CHP İl Başkanı İlksen ÖZALPER eşlik ederken, Vali Yardımcısı Mevlüt ÖZMEN de ziyarette yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi ZEYREK ziyaretinde Vali Enver ÜNLÜ’ye çiçek ve tatlı takdim etti. 

Vali ÜNLÜ’den ZEYREK’e tebrik

               Manisa Valisi Enver ÜNLÜ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi ZEYREK’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederken, hayırlı olsun temennisinde bulundu, başarılar diledi. Vali ÜNLÜ ziyarette, “Hayırlı uğurlu olsun. Nazik ziyaretinden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Öncelikle tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. 710 yıllık bir kadim Türk şehirde şehremini olmak güzel bir duygudur, onurlu bir görevdir. Ben de ilk geldiğimde bu mesuliyetin farkına vardım. Buradaki atmosfer size onu hissettiriyor. Osman lı şehri, şehzadelerin yetiştiği çağ açıp çağ kapatan bir imparatorun Akdeniz’i bir Türk gölü haline getirmiş bir Fa  tih’in yönettiği, yetiştiği bir şehir. Zaten dokusuyla tarihiyle hissettiriyor size bunu. O yüzden çok onurlu ve bir o kadarda mesuliyetli bir görev. Ben yine tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Seçim sürecindeki özellikle il başka nımıza, sayın milletvekillerimize tekrar teşekkür ediyorum, bütün adaylara ve il başkanlarımıza. Manisa’mız bu konuda demokratik olgunluğa nezakete fazla sıyla sahip bir şehir. Tabiri caiz ise bizi hiç üzmediniz. Sayın milletvekillerimiz de adaylarımız da çok anlayışlı ve işbirliği içinde centilmence bir mücadele içinde çok kayda değer bir olay olmadı, hatırlamıyorum bile. Sonrasın da yapılan kutlamalardaki anlayış ve bizlerle yapılan işbirliği gerçekten iyiydi. Bir kaza olmadı çok şükür. Konvoy larda, mesailerde çok ciddi hareketlilik vardı. Gerçekten ben başta siz olmak üzere sayın milletvekillerimize bütün milletvekillerimize il başkanlarımıza adaylarımıza centilmence yarıştan dolayı hepsini tebrik ediyorum. Güzel bir sözünüz vardı, ‘Bu seçimin kaybedeni yok, herkes kazandı’ diye demokrasi kazandı, her kes kazandı. Bu bir demokrasi şöleniydi bayrak yarışıydı, vatanda şımız ‘beni 5 yıllığına bu ekip yönetecek, size emanet ediyorum’ dedi. İnşallah güzel işler yaparız. İnşallah güzel çalışmalar imza atarız. Tekrar hayırlı olsun, tebrik ediyorum” dedi. 

“El birliği ile güzel hizmetler yapacağımızdan 

hiç şüphemiz yok”

               Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi ZEYREK ise taşıdığı mesuliyetin farkında olduğunu belirterek, “Seçimlerde böyle bir şehrin anahtarını taşımak çok önemli görev. Çok onurlu, gururlu bir o kadar da mesuliyeti olan bir görev. Çünkü 1 buçuk milyon kişinin vebalini taşıyorsunuz. Ben her zaman için şunu söy lerim, bakmakla yüküm-lü olduğumuz şirketimiz, ailemiz 50-60 kişinin vebali varken, şu anda 1 buçuk milyon insanın vebali var. Bu çizgimizden hiçbir zaman şaşmayacağız. Tüm teşki latımızın duruşu ve zihniyeti bu yönde. Sizlerle birlikte şehre hizmet etmek umarım bizlere nasip olur. Güzel hizmetler yapabiliriz, yapmalıyız zaten. Şehrimi zin günlük sorunları var, günü öncelikle çözmemiz sonrasında yarınları stratejik olarak yol haritasını ortaya koyup, yürümemiz gerekiyor. Artık seçim bitti. Genel Başkanımızın söylediği gibi kaybeden yok herkes kazandı. Özellikle yerel seçimler hizmete dönük bir seçim oluyor. Geçmiş dönem Belediye Başkanımızın yap mış olduğu hizmetler var. Vatana millete taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Allah bizlere bunu nasip etsin. El birliği ile güzel hiz metler yapacağımızdan hiç şüphemiz yok” diye konuştu. 

 

*Cengizhan ERDEM



29.04.2024

24.04.2024

22.04.2024

17.04.2024

15.04.2024

08.04.2024

03.04.2024

01.04.2024

27.03.2024

25.03.2024

20.03.2024

18.03.2024

Manisa

29.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:08
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 17:00
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:33
23.3°

YAZARLAR