DEMİRCİ - SALİHLİ YOLUNDA ÇALIŞMALAR HIZLANACAK

DEMİRCİ - SALİHLİ YOLUNDA ÇALIŞMALAR HIZLANACAK

 

DEMİRCİ HALIKENT-

               Ulaşım yatırım ları kapsamında yapımı na başlanan Demirci  Salihli karayolu 14 kilometrelik Kılavuzlar yolunda çalışmalar hız kazanacak. 

 

               12 metre genişliğinde yapılacak olan Demirci, Kılavuzlar mahallesi arasında 14 kilometrelik yol yapım ça lışmaları kapsamında 40 tane menfez çalışması, 1 adet 40 metre büyüklüğünde köprü yapılacak. 

 

               9 günlük bayram tatili akabinde 13 Nisan Cumartesi günü yüklenici firma tüm iş makinesi, ekipman ve personeli ile yol yapım çalışmalarını hızla sürdürecek.

MEMLEKETİMİZİN ULAŞIM 

SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

               Belediye Başkanı Erkan KARA yaptığı açıklamada: "Şehri mizin her bir sorununu çok iyi biliyoruz. Hemşehrilerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmamak için sahadayız. Seçim öncesi başlanan Kılavuzlar  Demirci ara sı 14 kilometrelik yol yapım inşaatı 13 Nisan 2024 Cumartesi günü yüklenici firma tüm iş makinesi, ekipman ve personeli ile yol yapım çalışmalarını hızla sürdürecek. Çalışmalar kapsamında ilk etapta menfezler tamamlanıp sonra 3 - 4 kilometrelik servis yolu yapılarak es ki yolla birlikte çalışma ya dahil edilip hızlı bir şekilde tamamlanacak. Memleketimizin ulaşım sorunlarının çözüme kavuşması, yıllardır kang ren olan yol sorununu tarihe gömmek için var gücümüzle çalışacağız. Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımızı gerek Manisa, gerekse Ankara'da da sürdürecek, ilçemizin ulaşım sorununu ortadan kaldıracağız "dedi.

 

*Cengizhan ERDEM