DEMİRCİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINI ZİYARET ETTİLER

DEMİRCİ EĞİTİM FAKÜLTESİ  DEKANLIĞINI ZİYARET ETTİLER

   DEMİRCİ HALIKENT-

 

TÜRK HAVA 

KURUMUNUN

ZİYARETİ

               THK Demirci Şube Başkanı İsmail İZMİRLİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Şaşmaz ÖREN’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

               THK olarak geçmişte Eğitim Fakültesi ile iş birliği halinde pek çok etkinliğe imza attıklarını dile getiren Başkan İZMİRLİ, yeni dönemde de özellikle model uçak kursunu yeniden açmak istediklerini belirtti.

 

               Dekan ÖREN, Türk Hava Kurumunun ülkemizin güzide kurumlarından olduğunu belirterek, ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Model uçak kursunun geçmişte Fakültemiz içerisinde oldukça yoğun ilgi gördüğünü belirterek, yeniden hayata geçirilmesini kendilerinin de destekleyeceğini söyledi.

               THK Demirci Şubesinin ziyaretinde Fakülte Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Özlem ATEŞ, Doç. Dr. Remzi YILDIRIM da hazır bulundu.

 

DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODASININ

 ZİYARETİ

               Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım KABAK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel KÜÇÜKKARACA ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Şaşmaz ÖREN’i 21/09/2023 tarihinde ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

 

               Demirci Ticaret ve Sanayi Odası olarak Eğitim Fakültesine olan desteklerini yeni dönemde de devam ettireceklerini dile getiren Başkan Kasım KABAK, oluşturulacak yeni projelerde yer almalarının kendileri için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı olacağını belirtti.

 

               Dekan ÖREN, nazik ziyaretlerinden ötürü Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna teşekkürlerini sunarak, Demirci Ticaret ve Sanayi Odasının geçmişte Eğitim Fakültesi için pek çok katkı sağladığını ve gelecekte bu katkılarının devam edeceğinden de emin olduğunu belirtti. Bu anlamda Demirci Ticaret ve Sanayi Odası ile güçlü bir iletişim içe risinde sürecin devam ettirilmesinden yana olduğunu vurguladı.

DEMİRCİ 

AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDAN

ZİYARET

               Demirci Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Cavit MAKİNİST, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Şaşmaz ÖREN’i 21/09/ 2023 tarihinde ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Eğitimin insan yaşantısında olan öneminden ve sağladığı katkıdan bahseden Müdür Makinist kurum olarak eğitim desteğine her zaman ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

               Dekan ÖREN, ziyaretlerinden ötürü De mirci Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Cavit MAKİNİST’e teşekkürlerini sunarak, ellerinden gelen her türlü eğitim desteğini vermeye hazır oldukların dile getirerek ayrıca bu konu ya önem vermelerinin çok memnuniyet verici bir durum olduğunu belirtti ve eğitimin insan hayatında ve toplumdaki önemini üzerinde durdu.

               Demirci Ticaret ve Sanayi Odası ve Demirci Açık Ceza İnfaz Kurumunun ziyaretinde Fakülte Sekreteri Muhammet GÜLMEZ de hazır bulundu.

 

 

DEMİRCİ ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN ZİYARET

               Manisa Demirci Orman İşletme Müdürü Tayfun DOĞAN, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Şaşmaz ÖREN’e 29/09/2023 tarihinde ziyarette bulundu.

               Müdür DOĞAN, Dekan ÖREN’e yeni görevinde başarılar dileyerek Fakülte Kampüsünün çok önemli bir orman yapısına sahip olduğunu ve ilçemiz için doğal bir güzellik oluşturduğunu belirtti.                 Fakülte orman alanı hakkında teknik bilgiler de aktaran DOĞAN, bu alanın canlılığının devam ettirilme sine yönelik önerililerini sundu.

               Müdür DOĞAN’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Dekan ÖREN, aldığı teknik bilgiler ışığında kampüs orman alanını birlikte dolaşarak, görüş alışverişinde bulundu.

               Ziyarette Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Remzi YILDIRIM ve Fakülte Sekreteri Muhammet GÜLMEZ de hazır bulundu.

               

    *Cengizhan ERDEM

 

 

 

 

 

 

 



29.04.2024

24.04.2024

22.04.2024

17.04.2024

15.04.2024

08.04.2024

03.04.2024

01.04.2024

27.03.2024

25.03.2024

20.03.2024

18.03.2024

Manisa

30.04.2024

  • İMSAK 04:34
  • GÜNEŞ 06:07
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 17:00
  • AKŞAM 20:08
  • YATSI 21:35
23.3°

YAZARLAR