Dezenfeksiyon Uygulamaları Sürüyor

Dezenfeksiyon Uygulamaları Sürüyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığını tehdit eden koronavirüse karşı Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince dezenfekte çalışmaları 17 ilçede sürdürülüyor.

         Bu kapsamda ilçemizde Manisa Büyükşehir Bele diyesi hizmet binaları, kamu kurumlarının hizmet binaları, otobüs durakları, çöp konteynerleri ile ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon uygulamaları gerçekleştirildi.

         Manisa Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınının ilk gününden bu yana temizlik ve dezenfekte çalışmaları için seferber oldu. Koronavirüs salgınına karşı amansız bir mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında ilçemizde de dezenfeksiyon uygulamalarına ara vermeden devam ediliyor.

                Çalışmalar doğrultusunda ilçemizde Manisa Büyükşehir Bele diyesinin hizmet binaları ile kamu kurumlarının hizmet binaları başta olmak üzere vatandaşların yoğun şekilde kullandığı otobüs durakları, çöp konteynerleri ve ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon uygulamaları gerçekleştiriliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesince hassasiyetle yürütülen dezenfeksiyon uygulamalarına halk sağlığının korunması amacıyla ara vermeden devam edileceği belirtildi.

       * Cengizhan ERDEM