ERKAN KARA: “HAYIRLI OLSUN DEMİRCİ’M”

ERKAN KARA: “HAYIRLI OLSUN DEMİRCİ’M”

            Demirci HALIKENT-

            Cumhur İttifakı Demirci Belediye Başkan Adayı Erkan KARA; uzun süredir devam eden seçim çalışmalarında son haftaya girildiğini belirtti. Gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmamak amacıyla yapmış olduk ları çalışmalarda vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı şükranlarını ifade etti. 

            Çalışmaları ve hizmetleri ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Erkan KARA: “5 yılda 25 yıllık hizmet iddiasıyla çıktığımız bu yolda adaylığımız ile birlikte Demirci’nin en önemli sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunduk. Vatandaşlarımızın en önemli beklentisi olan yol ve doğalgaz konusunda çalışmalara başladık. Kılavuzlar  Demirci arasındaki 14 km’ lik projemizin tamamlanması için ödeneğin ayrılması ile birlikte yol çalışmalarına başlandı. Kılavuzlar mahallemizden başlayıp Demirci girişine kadar devam edecek olan 14 km’lik yolumuz 12 metre genişliğinde olacak ve 40 menfez ile 1 köprü inşa edilecek. 

            AK Parti İlçe Başkanımız Nurullah AKGÜN, MHP İlçe Başkanımız Ümit KANYILMAZ ile birlikte yol şantiyesini ziyaret ettik. Demirci Salihli yolunun ilk etabı hayırlısıyla başlamış oldu. Yolun tamamlanması için 600 gün olan süre inşallah İzmir Karayolları Bölge Müdürümüzün talimatıyla daha kısa sürede tamamlanacak. MEYU İnşaat AŞ. ile İZGRUP AŞ. iş ortaklarının yüklenicisi olduğu yol yapım firmasının şantiye sorumlusu Serkan AKDOĞAN ile görüşerek yol hakkında bilgi aldık. Bu firmalarımız halen Kılavuzlar  Gördes arasındaki 30 km’lik yolu da yapan firmalardır. Salihli yolumuzun ilk adımı tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun Allah bitirmeyi nasip etsin.

Doğalgaz Sorunu Giderildi

            Doğalgaz ile ilgili meydana gelen sorunun çözümü içinde AKSA DOĞALGAZ firması ve MASKİ arasında yapmış olduğumuz arabuluculuk meyvelerini verdi. 19 Şubat 2024 tarihinde, AK Parti İlçe Başkanımız Nurullah AKGÜN, MHP İlçe Başkanımız Ümit KANYILMAZ, AKSA Doğalgaz 9. Bölge Genel Mü dür Yardımcısı Kadir Erman AYDINER, MASKİ Demirci İlçe Koordinatörü Gökhan DEMİR, AKSA Doğalgaz Demirci İşletme Mühendisi Sabri TEZER, Dr. Mehmet AKARSU ve Beyazıt Mahallesi muhtarları ile yapmış olduğumuz toplantı neticesinde taraflar arasındaki problem hukuki işlemlere ge rek kalmadan uzlaşma ile sonuçlandı. Hayırlısı ile Dr. Mehmet AKARSU ve Beyazıt mahallelerimizde doğalgaz çalışmaları başladı. Demir ci’mizin en büyük problemlerinin başında gelen ve vatandaşlarımı zın da hasretle bekledikleri yol ve doğalgaz çalışmalarımız; iş yapma gücümüzün, takipçiliğimizin ve ilçe başkan larımız ile birlikte takım ruhumuzun olumlu yansımalarını göstermiş oldu. 

            İnşallah ŞEHİREMİNİ olarak sizlerin verecek olduğu yet kiyi ve emaneti liyakatli ekibimiz ve Cumhur İttifakı’nın gücü ile Demirci’mizi emin adımlarla güzel bir geleceğe taşıyacağız. Demirci’ye olan sevdamız, çalışma azmimiz ve ortaya koymuş olduğumuz projelerin gerçekleşmesi ko nusundaki takipçiliğimiz ile farkımızı ortaya koyacağız. Çünkü bizim tek işimiz Demirci’ye hizmet etmek olacak. Vizyon sahibi olmayan ve yaptıracak gücü olmayan siyasiler tarafından hayal görülen pro jelerin gerçekleştirilme si onlara verilecek en büyük cevabımız olacaktır. Çünkü bunları gerçekleştirecek vizyonumuz, iddiamız ve gücümüz var. En büyük isteğimiz; samimi, liyakatli, sözde değil özde Demirci Sevdalısı olan ekibimiz ile birlikte inşallah yaptıklarımız ile tarih yazacağımıza şahit olacaksınız. İnşallah sizlerin takdir ve destekleriyle belediye başkanı seçilerek hep beraber Demirci’de yaşamaktan mutlu olacak, geleceğe güven ve umutla bakacak 1 Nisan sabahına uyanmak dileğiyle….” Diyerek sözlerini tamamladı.

 

 *Namık Kemal ERDEM



24.04.2024

22.04.2024

17.04.2024

15.04.2024

08.04.2024

03.04.2024

01.04.2024

27.03.2024

25.03.2024

20.03.2024

18.03.2024

13.03.2024

Manisa

27.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:59
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:31
25.2°

YAZARLAR