Tarih: 16.02.2021 22:43

GALERİCİLER SİTESİNDE SÖZLEŞME İMZALANDI

Facebook Twitter Linked-in

                21 Ocak 2021 Perşembe günü   Belediye meclis salonunda yapılan Galericiler Sitesi ihalesinde sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı.

                İsmail Özdağlar Sanayi sitesinde 5 Bin 300 metrekare alana yapılacak olan Galericiler Sitesinde, galeri işyerleri, tamirhane, araç servis işyerleri ve sosyal donatı alanları ile hizmet verecek.

                Belediye Başkanı Selami SELÇUK yaptığı açıklamada: " Galericiler Sitesi yatırımı 5 Bin 300 metrekare alana yapılacak. Bu alandaki İlçemizin 100 yıllık ihtiyacına cevap verecek bir yatırım olacak. Sanayi sitemizin hemen yanına yapacağımız galericiler sitesinde alt bölümde 9 adet büyük tamirhane olarak kullanılacak dükkan, günümüz ihtiyacına cevap verecek şekilde üst tarafında da 25 adet de 100 metrekarelik galeri işyerleri olacak " dedi.

 

                1 YILDA TAMAMLANACAK

                Başkan SELÇUK; " Galericiler Sitesi yatırımının ihalede belirtilen iş takvimi süresi olan 1 yıl içerisinde tamamlanması ve hemen hizmete açılması he defleniyor.  İlçemizin geleceği için  hizmet veren yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz " dedi.

        * Cengizhan ERDEM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —