KARA: “TEŞEKKÜRLER DEMİRCİ”

KARA: “TEŞEKKÜRLER DEMİRCİ”

Demirci HALIKENT-

               31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde Demirci Belediye Başkanı olan Erkan KARA seçim sonuçları belli olduktan sonra Demirci halkına ve seçim kampanyası döneminde birlikte yol yürü düğü tüm gönüldaşla rına seslendi.

KARA; “Akıncılar şehri Demircimizin yiğitler yiğidi evlatları, Yüce sancağımız altında memleketin ve bu şanlı milletin bir parçası olmuş hemşehrilerim, 

İkbal ve istiklâlimizi ilmek ilmek dokuyan Demircili genç kardeşlerim,

               Evladı olmakla gurur duyduğum analarım  babalarım, 

               Abisi olmakla iftihar ettiğim bacılarım, kardeşlerim, 

               Kardeşi olmakla onur duyduğum abilerim, ablalarım, 

               Değerli yol arkadaşlarım, 

               AK sevdalılar, 

               Ülküdaşlarım,

               Bizlere desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerim,

 

               Seçim kampanyamız döneminde Demircinin 101 mahalle sinde, el ele, gönül gönüle veren, sıcaksoğuk demeden, durmadanyorulmadan, kapı kapı dolaşan, kahvehanelere, salonlara, meydanlara sığmayan AK Partimizin ve Milliyetçi Hareket Partimizin tüm teşkilat mensupları, bize inanan, bizimle birlikte bu yolda yürüyen herkese ayrı ayrı sonsuz minnet ve şükranlarımı su nuyorum. 

Demirci’yi Erkan KARA ve Cumhur İttifakına emanet ettiniz. Emanetiniz namusumuzdur. Sizler biliyorsunuz ki sadece Erkan KARA’yı Belediye Başkanı seçmediniz. Demirci’nin geleceğini, Demir- ci’nin yeniden imar ve ihyasının önünü açacak, el ele verip Demirciyi daha ileriye taşıya bilecek bir iradeyi seçtiniz. Türkiye yüzyılı şehirlerine yakışır eser ve hizmetleri Demirciyle buluşturmayı seçtiniz. Yüreklerini bizimle birleştiren kıymetli hemşehrilerim, hepimizin beklediği değişim bugün başlamıştır. Demirci’de yeni bir sayfa açılmıştır. 

Kıymetli hemşehrilerim sizlerle aramızdaki muhabbet köprüsü öylesine güçlüdür ki; bugün kazanan sadece biz değil, kazanan bütün Demirci olmuştur. 1 Nisan 2024 tarihi itibariyle Demirci’de kaybedenler ise; şehrimizde bu sürece kadar, kirli senaryolar üreten, sadece kendi menfaatini düşünen, siyaseti bir rant kapısı haline getiren, sözde dava adamları ve fitne odakları olmuştur. 

 

               Demirci Belediye Başkanı olarak bu güzel şehri bir baştan bir başa el ele gönül seferberliğiyle birlikte imar ve ihya etme arzu sundayım. Karşınızda kendini hizmete adamış, herkesi kucaklayan, nazik, kibar, çözüm üreten, sabırla sizi dinleyen, dertlerinizle dertlenen, memleket menfaatini her zaman önceleyen bir idareci, bir belediye başkanı göreceğinizden şüpheniz olmasın.

 

               Gönlümüzün kapısı da belediyemizin kapısı da herkese sonuna kadar açık olacaktır. Nüfusu gerilemiş, merkezinden ve köylerinden göç veren güzeller güzeli Demircim de yaşayan, işsizlik kaygısıyla geleceğini her gün düşünen, evlerinde bir yandan rızık ve nafa ka beklerken bir yandan evlatlarının gelecek kaygısıyla yürekleri yanan kardeşlerim, kaderine terk edilen bu şehrin bu hali karşısında dert sahibi olan Demircili büyüklerim, bu güzel ilçeyi inatla terk etmeyen, kendi geleceğini bir yana bırakıp hayatını bu şehre vakfetmiş, rızkını ve nafakasını Demirci’ de aramaya kararlıyım diyen hemşehrilerim; bugüne kadar yalana yanlışa itibar etmeden doğru bildiğiniz yolda yürüyerek bana ve Cum hur İttifakına destek vererek, hep birlikte tek yürek olarak Demirci için değişim vakti dediniz. 

 

               Erkan KARA olarak kimliğimin en önemli parçası bu milletin bir evladı olmaktır. Kimliğimin en önemli parçası müslüman bir Türk olmaktır. Kimliğimin en önemli parçası bir Demircili olmaktır.

 

               Bizlere emaneti teslim eden, AK Partili, Milliyetçi Hareket Partili, İyi partili, Cumhuriyet Halk Partili, Büyük Birlik Partili, Yeniden Refah Partili ve diğer partili  tüm Demircili hemşehrilerim bilmenizi istiyorum ki; siz hangi görüş ve düşünceden olursanız olun biz elbette siyaset sahnesinde za man zaman ayrışabiliriz. Lakin bunun dışında bu sancağın altında yaşayan şerefli bir milletin evlatları olarak asla ve zinhar ayrışmayacağız.

               

               Sevgili hemşehrilerim, bizi ayırmaya kalkanlara, aramıza fitne tohumu ekmeye çalışanlara vereceğimiz ce vabımız açıktır. Fikirlerde ayrışabiliriz ama Alaca Caminde aynı safta mecburen buluşacağız. Fikirlerde ayrışabiliriz ama bir iftar sofrasında muhakkak buluşacağız. Fikirlerde ayrışabiliriz ama bir düğünde mutlaka birlikte olacağız. Fikirlerde ayrışabiliriz ama bir yetim hakkını savunurken şüphesiz birleşeceğiz. Fikirlerde ayrışabiliriz ama Demirci için koşulsuz ve şartsız elbette birleşeceğiz. Bizler birleşmemiz gereken her yerde bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Biz hep beraber Demirci olacağız.

Ben ve hizmet aşkıyla yola besmele çekip revan olan ekibim;  hepinizi renk  renk, desen – desen ayrı ayrı seviyoruz. Sizleri Allah’a emanet ediyoruz. Sevgi ve muhabbetle selamlıyoruz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sizler  için dua ediyor, sizlerden bizler  için ha yır duası istiyoruz. 

               Allah yar ve yardımcımız olsun. Şimdi Demirci için koşma vakti diyorum. 

 

               Ya Allah Bismillah…” Dedi.

 

ERKAN KARA KİMDİR?

               İlkokulu Demirci Köylüce Köyü (Mahalle) ilkokulunda okudu. Orta ve Lise tahsilini Demirci Lisesinde 1991 yılında tamamladı. 1994 yılında Samsun Polis Okulundan mezun olduktan sonra, 1995 yılında Polis memuru olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığında göreve başladı. 1998 yılında Devlet Hava Meydanları İşletmesinde Hava trafik kontrolörlüğü kursuna katıldı. Bu süreçte de üniversite eğitimini tamamladı. Hava trafik kontrolörlüğü kurs bitimi sonrasında Havacılık Daire Başkanlığında Hava Trafik Kontrolörü olarak görev yaptı. 

 

               2013 yılından itibaren Başbakanlık em rine geçici görevli olarak çalıştı.  2017 yılında kurum değişikliği yaparak Devlet Hava Meydanları İşletmesine Hava Trafik Kontrolörü, daha sonra Cumhurbaşkanlığı Hava Ulaştırma Dairesinde Uçuş Operasyon Şube Müdürü olarak görev yaptı.  Mahalli idareler seçimlerinde Cum hurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleri ile Cumhur İttifakı AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı oldu.  Erkan KARA, 31 Mart 2024 seçimlerinde Demirci Belediye Başkanlığına seçildi. Erkan KA RA evli ve iki çocuk babasıdır. 

 

               TEBRİK

               Demirci Belediye Başkanı seçilen Erkan KARA’yı ve Belediye Meclis Üyelerini tebrik eder; Çalışmalarında başarılar dileriz. 



29.04.2024

24.04.2024

22.04.2024

17.04.2024

15.04.2024

08.04.2024

03.04.2024

01.04.2024

27.03.2024

25.03.2024

20.03.2024

18.03.2024

Manisa

29.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:08
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 17:00
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:33
23.3°

YAZARLAR