MEHMEKÇİK’e MEKTUP

MEHMEKÇİK’e MEKTUP

İbrahim Ethem Akıncı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinden Mehmetçik'e moral mektubu.

                İbrahim Ethem Akıncı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim sınıfı öğrencileri “ Barış Pınarı Harekatı’na” katılan askerlerimize moral mektubu yazdı.

                Demirci İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri Hakkı ÖNCÜ, Musa KAYGISIZ, İbrahim KAYACIK, Adnan ÇAKICI, Barış AKDEMİR, Mesut KALAN ve Emre ERSEVİM, sınırda vatan mücadelesi veren Mehmetçik için yazdıkları mektupları göndermek üzere Kıdemli Başçavuş Hasan ÇAYIR'a teslim ettiler.

                İbrahim Ethem Akıncı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Uğur GÜNCAN; “ İbrahim Ethem Akıncı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim sınıfımız ile buraya geldik. Ziyaret amacımız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Suriye sınırında tehdit unsurlarını yok etmek amacıyla başlatmış olduğu “Barış Pınarı Harekatı’ndaki” asker ağabeylerimize, kardeşlerimize, selam söylemek, onların ruhen yanında olduğumuzu bildirmektir. Askerlerimiz için, Kahraman Mehmet-çiğimize hazırlamış olduğumuz mektubu ve hediyeyi Mehmetçiklerimize ulaştırmanız bizleri mutlu edecektir. Özel eğitim öğrencilerinin Mehmetçiklerimize moral, şehit olan askerlerimizin ailelerine de destek vermek istediğini belirtti.

                Kıdemli Baş-çavuş Hasan ÇAYIR'a takdim edilen özel eğitim öğrencilerinin kendi tasarımları olan; Vatan toprakları ve ülke sınırları Türk Bayrağı temalı üzerinde Barış Pınarı Harekatı yazan pano, Türk Bayrağımız kutsalımız bağımsızlığımızın simgesi, nazar boncuğumuz da Allah askerimizin ayağına taş değirmesin diyerek özenle hazırlanan hediyeleri yer aldı.

                Kıdemli Başçavuş Hasan ÇAYIR'ın okuduğu mektupta;

                “Özel eğitim sınıfı olarak “Barış Pınarı Harekatı’nda” mücadele eden kahraman Türk asker ağabeylerimize selam olsun, Allah ayaklarına taş değdirmesin. Ne Mutlu Türküm Diyene” ifa-deleri yer aldı.

                Öğrenciler, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine YPG/PKK'lı teröristlerce düzenlenen havanlı ve roketatarlı saldırıda şehit olan Vergi Dairesi Gelir Uzman Yardımcısı Cihan GÜ-NEŞ'in annesi Zekiye GÜNEŞ'e de mektup ve Ayyıldız işlemeli yazma gönderdi. Özel eğitim öğrencilerinin yazdığı mektupta, "Ne büyüksünüz ki şehit annesi oldunuz. Sakın üzül-meyin. Bizler sizlerin oğulları ve çocuklarınınız ellerinizden öpüyoruz."ifadeleri yer aldı.

                Mektubu okurken duygusal anların yaşandığı ziyarette öğret- menleri: “ ‘Her Türk gencinin muhtaç olduğu kudret damarındaki asil kanda mevcuttur. sözünü yaşa yan, yaşatan güçlü bir ülkeyiz. Bilincini taşıdığını hissettiren mesajlarını hepimiz yüreğimizde hissettik. Öğrencilerimizi kabul ederek onların duygularına aracılık ettiğiniz için teşekkür ederiz” dediler.               

                Özel eğitim sınıfı öğrencileri İlçe Jandarma Komutanlığı önünde poz vererek kahraman Mehmetçiklerimize asker selamı gönderdi.

 

 

* İLKNUR BURSALI



27.03.2024

25.03.2024

20.03.2024

18.03.2024

13.03.2024

11.03.2024

06.03.2024

04.03.2024

28.02.2024

26.02.2024

21.02.2024

19.02.2024

Manisa

28.03.2024

  • İMSAK 05:31
  • GÜNEŞ 06:54
  • ÖĞLE 13:20
  • İKİNDİ 16:51
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 20:54
19.6°

YAZARLAR