Tarih: 17.12.2019 20:12

ORGANİZE SANAYİ İÇİN ÖN TALEP BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

       Hemşehrimiz, Ticaret Bakanımız Ruhsar PEKCAN'ın 2 Bakanımız ile Demirci'yi ziyareti ile birlikte bir çok yatırımın müjdesi verilirken, Organize Sanayi Bölgesi yatırımında da çalışmalar hız kazandı.

      7 Aralık 2019 Cumartesi günü ilçemizi  ziyaret eden Ticaret Bakanımız Ruhsar PEKCAN, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit TUR-HAN Akıncılar Düğün Salonu’nda halkla buluşarak yapılacak yatırımların müjdelerini vermişlerdi.

     Hemşehrimiz, Ticaret Bakanımız Ruhsar PEKCAN, konuşmasında Demirci Organize Sanayi Bölgesi kurulması için Ankara'dan gelen Organize Sanayi Genel Müdürü Ramazan YILDIRIM'ın, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte çalışacağını ifade etmişti.

     Akıncılardaki halk buluşmasının ardından Organize Sanayi Genel Müdürü Ramazan YILDIRIM, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin KELEM ve Yönetim Kurulu ile birlikte Demirci Organize Sanayi Bölgesi kurulması için belirlenen Sevinçler mahallesi bölgesindeki 800 dönüm alanda inceleme yaptılar.

      Alanda Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üye si Ahmet Fatih DİLŞEKER, DEMİRCİ ORGANİZE SANAYİ Fizibilite raporu ve sahası hakkında bilgilendirme ve sunum yaptı.

               

      Genel Müdür Ramazan YILDIRIM, alanın çok kullanışlı bir yer olduğunu ifade ederek, Demirci Organize Sanayi Bölgesi kurulma çalışmaları için olumlu görüş verdi.

NURETTİN KELEM

    Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin KELEM de Genel Müdür Ramazan YILDIRIM' ın olumlu görüşleri belirtmesinin ardından, De- mirci OSB başvuruları için ön talepleri toplamaya başlayacaklarını söyledi.

SELAMİ SELÇUK

     Belediye Başkanı Selami SELÇUK; "Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN'ın Demirci Organize Sanayi Bölgesi kurulması için birimleri hare- kete geçirdi. Bu noktada Ticaret Odamız çalışmalarına başladı. Bizde Demirci Belediyesi olarak her daim bu noktada çalışmalarımızı ve desteklerimizi sürdüreceğiz " dedi.

* Cengizhan ERDEM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —