Tarih: 28.01.2020 17:23

SAADET PARTİSİ KONGRESİ YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

                Genel Kurul toplantısına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Salih BERBER; Manisa İl Başkanı Zekai YILMAZ; Çevre İl ve  İlçe Başkanları; Yönetim Kurulu Üyeleri; CHP Demirci İlçe   Başkanı Melih KURU; İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Haluk ŞENYURT; Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet SİMAVLI; partililer ve vatandaşlar katıldı.

                Divan Başkanlığına Abdullah YILMAZ; Divan Üyeliklerine Erol NURBAŞ; Hasan ÇELİK; Mehmet GÜÇLÜ ve Fikret AYSU seçildi.

                Kongre Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız ve Türk Büyükleri için yapılan Saygı duruşu ve İstiklâl marşımızın okunmasıyla başladı.

                Siyasi konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

                Seçimler sonunda Mehmet ÖNAL Başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Kadir KALAN; İsmail ARSLAN; Said YURTSEVEN;  Ümit DOKUMACI; Ramazan YILMAZ; Kamuran ÖZ-CAN; Cafer YILDIZTAŞ; Muammer BOSTAN; Adil ÖNAL; İbrahim SARICA; Edip HALICIOĞLU; Hasan DOĞRUYOL; İsmail DURMUŞ; Harun KOÇ; Kadir SEVGİ; Hüsnü ATALAY; Nevzat ÇANCI; Ahmet VAROL; Ramiz DEMİR ve Mehmet DİKER seçildi.

                Başkan Mehmet ÖNAL gazetemize yaptığı açıklamada: “Genel Kurulumuzda şahsıma ve yönetim kuruluma göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve Milletimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kongremize katılan tüm davetlilere de teşekkür ediyorum” dedi.                

                Başkan Mehmet ÖNAL ve Yönetim Kurulunu tebrik eder; Çalışmalarında başarılar dileriz.

 

             *Cengizhan ERDEM

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —