Demirci HALIKENT-
Demirci Akıncıları Spor Kulübü Oryantiring sporcularımız Karaman'da yapılan Türkiye şampiyonasında kendi kategorilerinde ilk 5'e girmeyi başardılar.
Karaman'da düzenlenen 14 yaş altı Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2. kademe yarışlarının ilk günü yapılan orta mesafe yarışmasında sporcularımızdan
• Göktuğ ÖZHER E10A kategorisinde Türkiye İkincisi
• Sare ERTİN K10A kategorisinde Türkiye 6.sı oldu.
2. gün merkez orta mesafe yarışmalarında ise ;
• Rana ERSÖZ K12A kategorisinde Türkiye 2.si
• Medinenur GÖKCAN K14B kategorisinde Türkiye 2.si
• Sare ERTİN K10A kategorisinde Türkiye 4.sü
• Azra ÇOBAN K14B kategorisinde Türkiye 5.si
Şampiyonada takım sıralamasında Demirci Akıncıları Spor Kulübü Türkiye sıralamasında K12 kategorisinde 1. E12A kategorisinde Türkiye 3.oldu.
BAŞKAN ERKAN KARA : " SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM. YARINIMIZ OLAN GENÇLERİMİZ HER ALANDA DEMİRCİ'MİZİ GURURLANDIRIYOR" DEDİ.
Belediye Başkanı Erkan KARA yaptığı açıklamada: " Demirci'mizin gençleri şampiyonalara damga vurarak bizleri gururlandırmaya devam ediyorlar. Karaman'da yapılan oryantiring 2. kademe Türkiye Şampiyonasında ilk 5'e giren tüm sporcularımızı, antrenörümüzü ve ailelerini tebrik ediyorum. Belediyemiz olarak yarınımız olan gençlerimizin her zaman yanlarındayız " dedi.
24 - 25 Mayıs'ta Kırıkkale'de yapılacak olan Tür-kiye Şampiyonasında kupalar sahibini bulacak.
*Cengizhan ERDEM
Manisa
01.06.2025