UĞUR KIRALOĞLU ŞEHİT VE GAZİLERİN ONURSAL BAŞKANI OLDU

UĞUR KIRALOĞLU ŞEHİT VE GAZİLERİN ONURSAL BAŞKANI OLDU

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Kurucu Onursal Başkanı artık Uğur Kıraloğlu.

           Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim Kurulu Üyeleri, MOSB’un önemli sanayicilerinden ve Tekstil Mühendisi Uğur Kıraloğlu’nu Kurucu Onursal başkanları olarak seçti. Kıraloğlu ise derneğin teklifini, geri çevirmedi. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Kurucu Onursal Başkanı artık Uğur Kıraloğlu. 

           Özellikle şehit, dul, yetim, gazi, engelli bireyler, çocuklar ve gençlerle ilgili sosyal sorumluluk projelerine önem veren, her fırsatta bu kesime destek olan; MOSB’un önemli sanayicilerinden  ve işadamlarından olan Kral Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı, Tekstil Mühendisi Uğur Kıraloğlu toplumda takdir görmeye devam ediyor.

           Hayırsever ve yardımseverliği ile tanınan işadamı Uğur Kıraloğlu’na bu sefer Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Onursal Başkanlığı tevdi edildi.

           Dernek Yönetim Kurulu Teveccüh Ettiler, Mutlu Oldum.

           Uğur Kıraloğlu, bu sürpriz teklif karşısında önce çok şaşırdığını, sonradan mutlu olduğunu ifade etti.

           Kıraloğlu,  “Benim için; Özellikle şehit, dul, yetim, gazi, engelli bireyler, çocuklar ve gençler yumuşak karnımdır. Nerede çaresiz bir vatandaş görsem içim sızlar. Ve elimden geldiğince destek olamaya çalışır, korur, gözetirim.  Sanıyorum ki Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Adnan Kaya başkanımızda bu sosyal çalışmaları takip etmiş ve böyle bir görevi uygun görmüş. Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’nin şahsıma tevdi ettiği onursal başkanlık görevinden dolayı onur ve gurur duyuyorum.  Başta sayın başkan Adnan Kaya ve değerli yönetim kurulu üyelerine göstermiş oldukları teveccühten dolayı şükranlarımı sunarım. Dernek yönetim kurulu teveccüh ettiler, mutlu oldum. Değerli ailelerimize desteğimiz her daim devam edecektir” dedi.

          “Manisa da Size nasıl yardımcı olabilirim ?” diye soran kaç işadamı var?”

           Böyle duyarlı ve sosyal sorumluluk projelerine önem veren değerli bir işadamının onursal başkanları olmasından mutluluk duyduklarını ifade eden  Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Adnan Kaya ise, “şehit ailelerimizin ve gazilerimizin dertlerini paylaşmak, çare ve çözümleri noktasında yüce devletimizin yanında olmak memleketimizde yaşayan şehit aileleri ve gazilerimize destek olmak zor bir görev. Bu ülke için canlarını veren şehitlerimiz ve gazilerimizin aileleri için ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Çok uzun zamandır sayın uğur Kıraloğlu’nu gerek sosyal medyadan, gerekse yaptığı işlerle takip ediyoruz. Kendisi her yönüyle takdir ettiğimiz bir insan. Uğur Kıraloğlu, yüreği  ve amelleri çok güzel bir insan. Şehidine, gazisine çok önem veriyor. Manisa’da şehidine, gazisine sahip çıkan, biz istemeden kendisi hal hatır soran, ‘neye ihtiyacınız var? Size nasıl yardımcı olabilirim ?” diye soran kaç insan, kaç işadamı var? Gönlü bu kadar iyi, karakteri oturmuş, yaptığı işi gizli tutan kaç hayırsever var?”  diye konuştu.

           Adnan Kaya, “Uğur Kıraloğlu size nasıl yardımcı olabilirim? sorusunu soran Manisa’daki tek kişi” 

           Uğur Kıraloğlu’nun her zaman kendileriyle ilgilendiğini ve bu soruları sorduğuna dikkat çeken Dernek Başkanı Adnan Kaya, “Uğur Kıraloğlu bizim için hem iyi bir insan, hem de erdemli bir hayırsever. Çünkü “size nasıl yardımcı olabilirim? sorusunu soran Manisa’daki tek kişi.”  O nedenle bizde oturduk yönetim kurulumuzla bir karar aldık. “Sayın Uğur Kıraloğlu’na Onursal Başkanlık teklifi yapalım” kararında  hem fikir olduk. Bu amaçla kendisini Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Kral Tekstil fabrikasında ziyaret ettik. Ve burada teklifimizi kendisine ilettik. O’da sağ olsun bizi kırmadı ve Onursal Başkanlık teklifimizi kabul etti. Uğur Kıraloğlu, soyadı gibi kral adamdır. Kendisine bugüne kadar bize verdiği destekler  ve bundan sonra yanımızda olacağından dolayı minnettarlığımızı sunuyoruz.  Uğur Kıraloğlu’nu bizlerden biri olarak kabul ettik. Çünkü şehidine, gazisine çok önem verdi, bizlerle hiç diyaloğunu kesmedi. Topluma Uğur Kıraloğlu gibi yürekli ve gönlü güzel insanlar lazım. Allah böyle güzel insanların sayısını arttırsın. Şehit ailelerinin ve Gazilerimizin şefkate ve ilgiye olan ihtiyaçlarını her platformda dile getiren, her zaman yanlarında ve birleştirici olan, kendilerinden ilgi ve alakasını hiç eksik etmeyen Sayın Uğur Kıraloğlu’na bu vesile ile tekrar teşekkür ederim” diye konuştu.

           Derneğin Yönetim Kurulu Adnan Kaya bu zamana kadar Manisa’da kurulan 4 Gazi ve Şehit derneğin Kurucu Onursal Başkanlığını yaptı. Adnan Kaya derneklerinin resmi kurulma sürecini başlattıklarını ve neredeyse bitirdiklerini ifade ederek, “Derneğimizin resmi başvurusunu 26.07.2019 Cuma günü Manisa Valiliği’ne yaptık. Gazi ve şehit aileleri, polis, asker, bürokrasi ve öğretmenlerden oluşan derneğimizin şu an 320 üyesi var. Gönlü bizimle olan, şehit ve gazi aileleri için mücadele gönüllü mücadele etmek isteyen herkese kapımız açıktır. Yönetimimizde; Şehit Annesi Refiye Tanık, gazi Selami Pazar, Kıbrıs gazisi Binali Yalçın, şehit kardeşi Ali Özdoğlu, Kıbrıs gazisi Mehmet Yapan ve sekreterimiz Aysel Öztürk var” bilgisini verdi.

 

*Cengizhan ERDEM



24.04.2024

22.04.2024

17.04.2024

15.04.2024

08.04.2024

03.04.2024

01.04.2024

27.03.2024

25.03.2024

20.03.2024

18.03.2024

13.03.2024

Manisa

26.04.2024

  • İMSAK 04:41
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:59
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:29
23.4°

YAZARLAR