“VİZYONUMUZ VAR, GÜCÜMÜZ VAR. TARİH YAZMAYA GELİYORUZ”

“VİZYONUMUZ VAR, GÜCÜMÜZ VAR.  TARİH YAZMAYA GELİYORUZ”

Demirci HALIKENT-

               Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Erkan KARA seçim süreci ile ilgili Halıkent Müstakil Bölge Gazetemize açıklamalarda bulundu.        

               Erkan KARA: 

               “Aday adaylığımız ve adaylığımız sürecinde vatandaşla rımızın büyük bir teveccühü ile karşılaştık.                   Gerek AK Partimizin teşkilat mensupları, delegeleri ve millet vekilleriyle yapılan temayül yoklamalarında, gerekse vatandaşlarımıza yönelik yapılan çok sayıda ankette adımızın ön plâna çıkmasıyla, Cumhurbaşkanı mızın ve genel merkezimizin takdir ve tensipleriyle aday olduk.

               Adaylık sürecimizin başlamasıyla birlikte Cumhur ittifakı ola rak uyum içinde, el ele, gönül gönüle yoğun bir çalışmanın içine girdik. 

               Görevimiz gereği pek çok gönüle dokunmanın, Demircililerle ve Demirci’ye olan sevgimizin, samimiyetimizin, hizmetlerimizin va tandaşlarımızın yüreğin de şahsımıza yönelik bir sevgiye dönüştüğüne şahit olduk. 

               Ayırmadan, ayrıştırmadan Demircililere elimizden geldiğin ce, gücümüzün yettiğince sahip çıktığımızı bilen hemşerilerimiz aynı anlayışı Belediye Başkanı olarak göstereceğimize inanıyorlar ve güveniyorlar.

               Demirci’ye olan sevdamız ve gücümüzü daha büyük hizmetlere dönüştürmek için yola çıktık. 

               Demircimizin yıl lardır arzuladığı hizmetleri kazandırarak 5 yılda 25 yıllık hizmet yapabilecek bir inanç, iddia ve güce sahibiz. 

               Cumhurbaşkanlığı makamında görev yapmamızın avanta jı ile edindiğimiz üst düzey çevre, ilişkilerimiz, bürokrasiyi ve hizmetin nasıl getirileceğini bilmenin tecrübesiyle Demirci’ye kazandıra cağımız büyük hizmetler ile Demirci’ye altın bir çağ yaşatacağız. 

               Gençliğimizin dinamizmini, ekibimizin liyakat ile buluşturarak belediye hizmetlerinde de büyük bir farklılığı en kısa sürede göstereceğiz.

               Manisa Büyük Şehir Belediyesi ile kuracak olduğumuz iş bir liği ve diyaloğun çok kısa sürede hizmetlere dönüşeceğine şahit olacaksınız.

               Tek işimizin Belediye Başkanlığı olmasından dolayı projelerin yapılması, taleplerimizin gerçekleşmesi için sürekli takip etme ısrarı ile pek çok hizmetin geldiğini inşallah hemşerilerimiz görecek.

 

               Demirci’ye yapılacak olan hizmetlerin Demirci, Manisa ve Anlara ile birbirini tamamlayarak gerçekleşmesi gerekiyor. Cumhur ittifakının Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz ERGÜN bir yanda, Ankara bir yanda hayal görülen pek çok projenin hayata geçirileceğine inşallah göstere ceğiz.

 

               Şehir içi ve şehirler arası yolarıyla, önce yol diyeceğiz, hastanemizin yatak kapasitesini artırarak sağlık diyeceğiz, organize sanayisi ile, hayvan pazarı ile, huzur evi ile, millet bahçesi ile, fakülte ve MYO’na kazandırılacak bölümleriyle, TOKİ’sinle, Hisar Kaplıcaların termal merkezi haline getirilmesiyle ve yapılacak diğer projeler ile yaşanılır bir Demirci’de hep birlikte şeffaf belediyecilik, hizmet üreten belediyecilik ile Demirci he pimizin anlayışı ile farkımızı, vizyonumuzu inşal lah Belediye Başkanı seçildiğimizde göstereceğiz. Çünkü biz tarih yazmaya geliyoruz.” Dedi.

  • Namık Kemal ERDEM


24.04.2024

22.04.2024

17.04.2024

15.04.2024

08.04.2024

03.04.2024

01.04.2024

27.03.2024

25.03.2024

20.03.2024

18.03.2024

13.03.2024

Manisa

27.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:59
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:31
25.2°

YAZARLAR