“YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ”

“YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ”

İçişleri Bakanlığınca Türkiye'de eş zamanlı olarak yapılan " Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz " uygulaması ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımı ile uygulamalı olarak yapıldı.

                Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde belirlenen 8 ayrı noktada yapılan  "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" uygulamasında yaya geçitlerinde sürücülere bilgilendirme el broşürleri dağıtılarak, yapılan uygulama  anlatıldı.

 

           

    

 

                Kaymakamımız Adem KAYA ve Bele-diye Başkanı Selami SELÇUK'ta, Çereşe meydanında uygulamaya katıldı. Kaymakamımız Adem KAYA ve Belediye Başkanımız Selami SELÇUK, sürücülere yaya geçidinde broşür vererek, yaya-lara geçişlerde öncelik verilmesi noktasında uyarılarda bulundu.               

                Kaymakamımız Adem KAYA Çereşe meydanındaki uygulamada yaptığı konuşmada " İlçemizdeki yaya geçitlerinde öğrencile-rimiz ile birlikte tüm Türkiye genelindeki uygulamayı ilçemizde de gerçekleştirdik. Kimimiz sürücü, kimimiz ya-yayız. Sürücüler olarak yayalara öncelik vermeliyiz. Yaya geçitlerinde özellikle yayalarımıza sürücülerimizin daha dikkatli olmaları önemli" dedi.

                Konuşmanın ardından Kaymakamımız Adem KAYA, öğrencilerle birlikte yaya geçidinden geçerek, sürücülere broşür verdi.

 

 

* Cengizhan ERDEM