Menü Halıkent Bölge Gazetesi
Tarih: 05.10.2021 23:15
ALTINYER A.Ş. İSTİHDAM KAPASİTESİNİ BÜYÜTÜYOR

ALTINYER A.Ş. İSTİHDAM KAPASİTESİNİ BÜYÜTÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

                2015 yılında Demirci Belediyesine ait eski tekel depolarında kamp sandalyesi ve kamp ürünleri üzerine üretime başlayan Altınyer A.Ş., Türki ye'deki ulusal marketlere, spor ve kamp malzemesi satışı yapan firmalara ürün gönderiyor.

                Altınyer A.Ş. kamp sandalyesinin ve kamp ürünlerinin tüm yapım ve montajını Demirci'deki firmasında yaparak hazır hale getiriyor.

                Kaliteli ürün üreterek ulusal marketlerin gözdesi haline gelen firma 2022 yılı için yıllardır çalıştığı ulusal marketlere yenilerini ekleyerek üretim kapasitesini büyütüyor.

                Buna bağlı olarak istihdam kapasitesini büyütmek için çalışmalara başlayan Altınyer A.Ş. yeni dönemde ünlü holding ve spor kulüplerinin de tercihi haline geldi.

                Altınyer A. Ş. Genel Müdürü Gökhan YER yaptığı açıklamada: " Demirci'de 6 yıldır faaliyet gösteriyoruz. 2022 ve 2023 yılı için büyük sipariş almış durumdayız. Bunun için üretim kapasitemiz büyürken, istihdamı da büyüteceğiz. Şu anda firmamızda 70 çalışan ile faaliyetimizi sürdürüyoruz. Yeni sezon için bu rakamı 200 kişiye çıkaracağız. Bizimle çalışmak isteyenleri firmamıza davet ediyoruz.

                Asgari Ücret + SGK + Yemek ve bunun yanı sıra çalışanlarımız için servis imkanımız vardır. Başvuru da bulunmak isteyenler bir fotoğraf, kimlik fotokopisi ile firmamıza  başvurabilirler " dedi.

                Gökhan YER; " 18 - 40 yaş arasında iş arayan dikiş ve montajda çalışacak olan kadın ve erkekler  firmamıza bekliyoruz." dedi.

       * Cengizhan ERDEM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —