Demirci HALIKENT-
Kaymakamımız Fatih BAYRAM, İlçe Millî Eğitim Müdürü Bilal ÇETİNKAYA ile birlikte Mustafa Zehra Saliha Kul İlkokulu'nu ziyaret etti.
Ziyaret programı kapsamında sınıfları gezen Kaymakamımız, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Öğrencilerin derslere yönelik ilgisi ve motivasyonundan memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakamımız, eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Okul idaresi ve öğretmenlerle de görüşen Kaymakamımız, okulun fiziki durumu, yürütülen eğitim faaliyetleri ve ihtiyaçlara ilişkin bilgi aldı. Eğitim ortamlarının niteliğinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmaların önemine değinen Kaymakamımız Fatih BAYRAM öğrencilere daha iyi imkânlar sunulması adına kurumlar arası iş birliğinin sürdürüleceğini belirtti.
* Cengizhan ERDEM