Menü Halıkent Bölge Gazetesi
Tarih: 13.04.2026 11:01
UMUT VAGONU TOPLULUĞU DERNEĞİ, OYUNCAKLARLA  UMUDU BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYOR

UMUT VAGONU TOPLULUĞU DERNEĞİ, OYUNCAKLARLA UMUDU BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

 Demirci HALIKENT-
Umut Vagonu Topluluğu Derneği ve Köprübaşı Belediyesi iş birliğiyle yürütülen oyuncak toplama projesi kapsamında, Köprübaşı Alanyolu İlkokulu'nda minik yürekler oyuncaklarla buluştu.
Oyuncaklar; Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Yasin ÇELE-Bİ, dernek üyeleri Ali KULTAŞ ve Ümmü ALKAN ile birlikte öğrencilere dağıtıldı.
Dağıtım törenine eşlik eden Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal BİLEN, bu tür desteklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurgulayarak dernek üyelerine teşekkür etti. Ayrıca Okul Müdürü Davut BAL da derneğin çalışmalarından dolayı üyelere teşekkürlerini iletti.
Bugüne kadar 4 okulda 5 koli oyuncağı çocuklarla buluşturan derneğin hedefi, Türkiye'nin farklı noktalarındaki anaokullarına da ulaşmak.
Umut Vagonu Topluluğu Derneği bugüne kadar Gördes Çiğiller İlkokulu, Köprübaşı Ferit Pervanlar İlkokulu, Köprübaşı Alanyolu İlkokulu ve Kula Hüseyin Tosun İlkokulu'nda öğrenim gören öğrencileri oyuncaklarla buluşturdu.

     * Cengizhan ERDEM




Orjinal Habere Git
UMUT VAGONU TOPLULUĞU DERNEĞİ, OYUNCAKLARLA  UMUDU BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYOR UMUT VAGONU TOPLULUĞU DERNEĞİ, OYUNCAKLARLA  UMUDU BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYOR UMUT VAGONU TOPLULUĞU DERNEĞİ, OYUNCAKLARLA  UMUDU BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYOR
— HABER SONU —